TSJECHIË: VAKANTIEHUIS JÍVKA a.d. voet van 't Reuzengebergte. *De Tuin is Omheind.   3 fijne Slaapkamers en  11 Bedden waarvan   8 éénpersoons Bedden  +3 Kinderledikantjes.  2 Toiletten.  2 Wastafels.  *Douche.   *Honden welkom.  *KinderSpeeltoestellen.    *Wasmachine.  *Haard.  *NL-SAT-TV.    
 

beneden:
FOTOCOLLAGE VAN DE OMGEVING EN VAN ACTIVITEITEN.  IN DE BUURT VAN JIVKA, MAAR OOK IETS VERDEROP, ZIJN ALLERLEI LEUKE ACTIVITEITEN TE ONDERNEMEN EN BEZIENSWAARDIGHEDEN TE BEZOEKEN.

KLIK ÓÓK AAN OP: DOLCE RECREATIE MEER , ZWEMBADEN ,
KAZEMATTEN EN BUNKERCOMPLEX STACHELBERG , ZOO SAFARI DIERENTUIN DVUR KRALOVE , BOBSLEE & RODELEN in SPINDL en HARRACHOV , GOLF in MLADE BUKY , KLIMMEN , NACHOD , TRUTNOV , PETRIKOVICE , JAROMER-JOSEFOV , HAVIKSGEBERGTE .

de SKYBRIDGE
: vanuit Jivka 99 Km .

Sky Bridge 721 is een hangende voetgangersbrug die de langste in zijn soort ter wereld is, een record dat eerder in het bezit was van Gandaki Golden Footbridge. De brug is gebouwd in de gemeente Dolní Morava, Tsjechië, is 721 meter lang en bevindt zich op een hoogte van maximaal 95 meter boven de grond.


HIERONDER: OSTAS, MOOI WANDELGEBIED Kijk voor méér: ostas.ceskehory.cz/  
14,6 KM vanaf Vakantiehuis Jivka. Google maps maakt wel eens een foutje door u langs een fietspad te willen sturen. Rij door Police nad Metuji, sla links af op de rotonde daar en na enige tijd staat er wel een bordje Linksaf Ostas.
De beboste tafelberg Ostaš (700 m), gemaakt van blokzandsteen en rotsformaties,  is het dominante kenmerk van het Polická-bekken. Het ligt in het beschermde natuurgebied Broumovsko, in de buurt van de rotsen Adršpašsko-Teplické. De steile rotsformaties bereiken hier een hoogte van maximaal 40 meter en de platformgrootte is 500 x 400 meter.
De rotsstad Ostaš bestaat uit twee kleinere rotssteden genaamd Horní en Dolní Labyrinth. In het Boven-labyrinth is er een kleiner aantal rotsformaties, die bijvoorbeeld Armorer, Bears, Gypsy, Mound of Death en Frog heten. Het onderste labyrint ligt 100 meter lager dan het bovenste deel, maar er is een grotere rotsgroep genaamd Kočičí hrad. Een 30 meter lange kloof - Sluj České bratří - maakt deel uit van deze rotsstad.
De rotsstad is het hele jaar door toegankelijk via twee cirkelvormige paden die ook door een aanzienlijk deel van de rotsachtige rand van het topplateau lopen met een aantal goed onderhouden en unieke uitzichtpunten. Vanaf hier heeft u een uitstekend uitzicht op Broumovské stény, Křížový vrch, de rotsen van Adršpašsko-teplické en, als het zicht goed is, het Reuzengebergte. Een blauw toeristenbord leidt door het Boven-labyrinth en een groen bord leidt door het Beneden-labyrinth.
Ostaš is een populaire plek voor klimmers. Meer dan 500 klimroutes van verschillende moeilijkheidsgraad leiden naar de zandstenen torens. Het gebied rond Ostaš wordt doorkruist met wandel- en fietspaden.
Foto's OSTAS zijn wél aanklikbaar !

 

 

MET DE HOND WANDELEN IN DE BUURT

 

VENNETJE IN DE BUURT, BIJ BISCHOFSTEIN

 

PEC POD SNEZKOU KABELBAAN

(ZWEM)MEERTJE ACHTER DE HEUVEL BIJ HUIS JIVKA

WANDELEN MET DE KINDEREN IN DE HEUVELS BIJ JIVKA

JICIN, MOOIE STAD

JAROMER, VESTINGSTAD

KASTEEL KOST

 

KUTNA HORA, OSTUARIUM

 

ADRSPACH MEERTJE

 

ADRSPACH

ADRSPACH. KLIMMEN.

 

ZWEMBAD RADVANICE

WANDELEN OP HEUVEL BIJ JIVKA

JANSKÉ LAZNE

TRUTNOV ZWEMBAD

BIJ BISCHOFSTEIN


14 MAART 2016


MEERTJE BIJ JIVKA

PEC POD SNEZKOU

TRUTNOV

SPINDLERUV MLYN

BISCHOFSTEIN

PEC POD RODELEN

BOHEEMS PARADIJS

HRADEC KRALOVÉ

ZOO DVUR KRALOVÉ

ZOO DVUR KRALOVÉ

BISCHOFSTEIN

BISCHOFSTEIN

CAP BISCHOFSTEIN

KUTNA HORA OSTUARIUM

PRAAG

PRAAG KARELSBRUG

PRAAG, DE BEROEMDE KLOK

JOODS KERKOF PRAAG

JOODSE SYNAGOGE PRAAG

PRAAG "GOUDEN STRAATJE"


klik om terug te gaan naar Activiteiten 

 


COVRI S.R.O.
info@reuzengebergte.net

 
E-mailen
Bellen
Map
Info